Νέα

Νέα

Ενημερωθείτε για τα τελευταιά νέα μας, τις επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο από τις επιτυχίες των ομάδων της Bianchi καθώς και για όλες τις ανακοινώσεις της εταιρίας, που σας ενδιαφέρουν άμεσα ή έμμεσα.
Σύσταση για έλεγχο
Τρίτη 17.01.2017

Σύσταση για έλεγχο

για ποδήλατα τα οποία έχουνε πιρούνι με ντίζα ανθρακονημάτων
+ -

17 Ιανουαρίου 2017

Προς όλους τους καναλωτές Bianchi

Κατόπιν επίσημης ανακοίνωσης της εταιρείας Bianchi, θέλουμε να εκδώσουμε μια σημαντική αλλά και επείγουσα προειδοποίηση ασφαλείας για ποδήλατα τα οποία έχουνε πιρούνι με ντίζα ανθρακονημάτων (carbon steerer tube). Η ακόλουθη ανακοίνωση δεν είναι ανάκληση αλλά σύσταση προς έλεγχο.    

Υπάρχει υποψία ότι πιθανόν κάποια ποδήλατα, ειδικά αλλά όχι αποκλειστικά και ΜΟΝΟ, Sempre και Intenso, δεν έχουν συναρμολογηθεί με βάση τις προκαθορισμένες διαδικασίες και αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει αστοχία υλικού με συνέπεια τη πιθανή πρόκληση ατυχήματος.

Η Bianchi πρόσφατα διαπίστωσε ότι κατά τη συναρμολόγηση κάποιων ποδηλάτων με ντίζα πιρουνού ανθρακονημάτων (carbon steerer tube), τοποθετήθηκαν λανθασμένα οι απαραίτητοι αποστάτες.  Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν  πάνω από το λαιμό του τιμονιού αποστάτες άνω των 5mm.  Η Bianchi προειδοποιεί τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει Carbon ποδήλατα με την συγκεκριμένη τοποθέτηση αποστατών, να σταματήσουν τη χρήση του ποδηλάτου τους.  Θα πρέπει να επισκεφτούν ένα εξουσιοδοτημένο Bianchi κατάστημα για να γίνει εκεί ο απαραίτητος έλεγχος.  Ο συνεργάτης μας θα αποσυναρμολογήσει το σημείο και θα ελέγξει για πιθανά ίχνη φθοράς στη ντίζα του πιρουνιού (carbon steerer tube). Στην  περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχει εμφανής φθορά(δείτε τις σχετικές φωτογραφίες), θα γίνει αίτηση αντικατάστασης του πιρουνιού.

Εάν η ντίζα του πιρουνιού σας (carbon steerer tube) έχει συναρμολογηθεί σύμφωνα με την ενδεικνυόμενη διαδικασία συναρμολόγησης, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το ποδήλατο σας. 

Ανεξάρτητα από τον τρόπο συναρμολόγησης του ποδηλάτου σας, παίρνουμε αυτό το συμβάν ως ευκαιρία να σας προτρέψουμε να κάνετε τον καθιερωμένο έλεγχο στο ποδήλατο  σας.

Όλα τα προϊόντα Bianchi είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ασφάλεια, εάν  χρησιμοποιηθούν σωστά.  Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα Bianchi πλαίσια και πιρούνια ελέγχονται συνεχώς και πληρούν τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Ευχαριστούμε για την ανάλογη προσοχή σας σε αυτό το σημαντικό θέμα ασφαλείας και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την επιλογή σας..

Athens Bike Festival
Τετάρτη 7.09.2016

Athens Bike Festival

Σας περιμένουμε από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στη Τεχνόπολη!
+ -

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Bianchi πιστή στο ραντεβού, σας περιμένει στο 7ο Athens Bike Festival από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016 στη Τεχνόπολη.
Εκεί θα μπορέσετε να να γνωρίσετε τη νέα γκάμα του 2017 από κοντά και να ενημερωθείτε για τις καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η Bianchi, που την καθιστούν κορυφαία εταιρία στον κόσμο.
Θα μας βρείτε στην Αίθουσα Δ12.


Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα

Bianchi Test Ride
Πέμπτη 10.12.2015

Bianchi Test Ride

14/12-31/12/2015 στο Marathon bikes
Διαδρομές
Πέμπτη 18.06.2015

Διαδρομές

Ανακαλύψτε προτάσεις για διαδρομές ή μοιραστείτε τη δική σας.
ΒΟΟΜ!
Παρασκευή 11.07.2014

ΒΟΟΜ!

O Lars Boom σαρώνει στο stage 5 του Tour de France.
+ -
2014 Bianchi Events
Πέμπτη 3.07.2014

2014 Bianchi Events

Που θα βρείτε την Bianchi το 2014.
+ -
Kreder and Oltre top the Tour de Vendée
Δευτέρα 15.10.2012

Kreder and Oltre top the Tour de Vendée

Vacansoleil-DCM’s trainee took a solo win in France A new success for Bianchi and the...
+ -
Vacansoleil-DCM’s trainee took a solo win in France
A new success for Bianchi and the Dutch team: the 21-year-old Wesley Kreder broke clear of the fellow escapees in the final kilometers of the Tour de Vendée, clinching his first success in a Professional race.

http://www.bianchi.com/Global/Bianchi/News_Detail.aspx?NewsIDMaster=76491
2 of 16